STAFABAND.PRO

Music

Video

Weton

Image

Top Songs
VITA ALVIA - SATRU 2
Source: www.youtube.com/watch?v=lC5cE2CYi38

VITA ALVIA - SATRU 2 ( Official Live Music )
Subscribe to RC Music: https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic

Title : Satru 2
Voc : Vita Alvia
Songwritter : Denny Caknan
Arrangement Music By : Royal Music
Lighting by : OK Lighting
Sound Engineer : Faskho Sengox
Mixing & Mastering : Deden Mahdyan

Musisi :
1. Delva = Gitar Akustic Rhythm
2. Vicenza Totti = Gitar Cuk
3. Egy Fajar = Gitar Electric Lead
4. Wildan / Cak Yakup= Kendang/Ketipung
5. Firman = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. Wahyu Sax= Saxophone
8. Rezza Ejak = Bass

LIRIK

Wes tak pupuk winihe katresnanku,
Kanggo awakmu
Dungoku tuku lemu urip ayem
kanggo senengmu

Aku percoyo winih tresnamu,
Nandes mancep ing atiku
Opo kurang leh ku ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane

Nek kangen ngomong kangen,
Rasah tukaran ae
Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, Tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Aku ngenteni,
Aku ngertenimu huooo huoo…
Opo kurang lehku, ngerteni karepmu

Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen ngomong kangen,
Rasah tukaran ae

Mbok di eman eman hubungane
Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku

Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu
Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati

Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu.

#VitaAlvia #Satru2 #RoyalMusic

Jika menurutmu video ini bagus tolong bantu share yaa...
Video Terkait
Hak Cipta © 2018 - 2022 Uyeshare
Created with 💗 by Uyeshare Team
Powered by UMS v8.2