STAFABAND.PRO

Music

Video

Weton

Image

Top Songs
SATRU 2 - WORO WIDOWATI
Source: www.youtube.com/watch?v=t_EVVLHG2XQ

SATRU 2 - WORO WIDOWATI

#Satru2 #WoroWidowati #WoroandFriends

Artist : Woro Widowati
Title : Satru 2
Cipt : Denny Caknan
Executive Producer : Kobar Pragita Musik

Lirik :
Wes tak pupuk winihe katresnanku, kanggo awakmu
Dungoku tuku lemu urip ayem kanggo senengmu

Aku percoyo winih tresnamu, nandes mancep ing atiku
Opo kurang leh ku ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae
Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Aku ngenteni, aku ngertenimu huooo
Huoo… opo kurang lehku, ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae
Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Subscribe : https://www.youtube.com/channel/UCBF7VYRYf3QHeRuIKDyBPFQ

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Kobar Pragita Musik

===========================================
Woro Widowati X Dangduters Band
Optimize by Nagadigit Agregator

Jika menurutmu video ini bagus tolong bantu share yaa...
Video Terkait
Hak Cipta © 2018 - 2022 Uyeshare
Created with 💗 by Uyeshare Team
Powered by UMS v8.2