STAFABAND.PRO

Music

Video

Weton

Image

Top Songs
SAFIRA INEMA - SATRU 2
Source: www.youtube.com/watch?v=_fP456fP0O8

SAFIRA INEMA - SATRU 2 ( Official Music Video )

Title : Satru 2
Voc : Safira Inema
Songwritter : Denny Caknan
Arr : Deden Mahdyan
Produksi : Adhigana Music

LIRIK

Nek kangen ngomong kangen
Rasah tukaran ae
Mbok di eman eman hubungane

Wes tak pupuk winihe katresnanku,
Kanggo awakmu
Dungoku tuku lemu urip ayem
kanggo senengmu

Aku percoyo winih tresnamu
Nandes mancep ing atiku
Opo kurang leh ku ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane

Nek kangen ngomong kangen,
Rasah tukaran ae
Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, Tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Aku ngenteni,
Aku ngertenimu huooo huoo…
Opo kurang lehku, ngerteni karepmu

Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen ngomong kangen
Rasah tukaran ae

Mbok di eman eman hubungane
Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku

Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu
Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati

Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu.

#SafiraInema #Satru2 #AdhiganaMusic

Produksi : Adhigana Music
FB : Adhigana
IG : @AdhiganaMusic

Jika menurutmu video ini bagus tolong bantu share yaa...
Video Terkait
Hak Cipta © 2018 - 2022 Uyeshare
Created with 💗 by Uyeshare Team
Powered by UMS v8.2